< Nyhet

OMNI på OTD

November 14, 2011Under årets Offshore Technology Days avholdt OMNI en konkurranse hvor besøkernes loddekunnskaper skulle testes. Utfordringen besto av et svært kitchy kretskort utformet som et juletre. Vinneren ble André Blindheim.

Vinneren utmerket seg i utførelsen med presisjon og konsentrasjon. Og, juletreet virket perfekt på første forsøk! I ettertid forstår vi at det er en verdig vinner vi her har. Allerede i 8 års alderen fikk han sitt første «project board», siden har han arbeidet innen faget og har også IPC-A-610 kl. 3 sertifisering. André jobber som elektronikkingeniør hos Interwell Norway AS.

Konkurransen ble godt tatt imot og vi hadde mange personer på vår stand som prøvde sine ferdigheter med loddebolten. Juletrærne blinket flittig og lokket besøkende på messen. Det var mange som prøvde lykken med loddebolten og som aldri tidligere har jobbet i faget. Vi er imponert over innsatsen, selv om ikke alle fikk den til å virke helt etter spesifikasjonen! Vi gratulerer André med seieren, og håper han har stor glede av premien!