Automasjonsingeniør - Elektronikk

april 15, 2021

AXXE produserer, tester og sammenstiller elektronikk for mange spennende og innovative bedrifter. Våre kunder er ledende i sine bransjer og utvikler og leverer komplekse produkter som må møte høye krav til kvalitet og produksjonskost. AXXE har omfattende systemer for prosess- og kvalitetskontroll og er sertifisert i henhold til ISO 9001, ISO 45001 og ISO 14001. Vi er 40 engasjerte og entusiastiske medarbeidere i Halden, Østfold.

På grunn av sterkt økende oppdragsmengde trenger å styrke vår automasjonsavdeling!


Arbeidsoppgaver:

Skissere og utvikle automatiserte og robotiserte produksjonsløsninger.Kalkulere og presentere forbedringer som følge av automasjon.Assistere våre kunder ved valg av automasjonsstrategi.Hjelpe oss å nå kvalitets- og effektivitetsmål.

Ønskede kvalifikasjoner:
Sivilingeniør/ingeniør innenfor relevant fagretning. Erfaring med roboter, coboter, xy-bord ol. God kunnskap om databaser - PostgreSQL og filserver. Bred programmeringskompetanse - Python, C++, C# og robotstyringer.

Du er også:
Kreativ og løsningsorientert, men også analytisk og faglig sterk. Strukturert og ryddig, kan holde orden på mange prosjekter samtidig. Interessert i ny teknologi - nysgjerrig på industri 4.0. Fleksibel, tråkker til ekstra i perioder når det trengs.

Spørsmål kan stilles til Vegard Nøklegård (vegard.noklegard@axxe.com / 480 13 324). Søknad sendes til info@axxe.com innen 1.juni 2021.