AXXE ÅPNER KOMPONENTDATABASE

april 22, 2010

AXXE har våren 2010 implementert en ny web-løsning som gir utvalgte kunder direkte tilgang til AXXEs interne komponentdatabase, ”AXXE CDB”. Denne databasen inneholder tekniske data og datasheets for komponenter som AXXE benytter og blir fortløpende oppdatert.

Databasens inngangsportal er en meget rask søkemotor som gir mulighet for søk på en rekke forskjellige parametre, så som AXXEs komponent-id, kundens egen komponent-id (dersom registrert hos AXXE), komponentbeskrivelse, pakketype, Produsentenes varenummer og produsentens beskrivelse.

Mange av AXXEs kunder har uttrykt stor interesse for å få tilgang til denne informasjonen, som vil være til stor nytte bl.a. for selskaper som driver med utvikling av ny teknologi, og som ønsker raskest mulig prosess fra utvikling og frem til produserbart produkt.

Vi har høye forventninger om at ”AXXE CDB” vil bli et effektivt og nyttig hjelpemiddel for mange av våre kunder. Interesserte bes ta kontakt med AXXEs salgsavdeling på telefon 69 17 38 00 eller via e-post salg@axxe.com.

Linkedin

FØLG OSS PÅ LINKEDIN

Vårt fokus er alt av spennende innovasjoner,
ny teknologi og smart elektronikk produksjon
som foregår rundt om i landet vårt.
Som vi sier: “Et land som ikke kan fikse sin
egen elektronikk, vil fort havne bakpå”.

Axxe Linkedin