AXXE INVESTERER I LAKKERING

mars 02, 2009

AXXE har investert i nytt utstyr som sikrer topp kvalitet i alle ledd av lakkeringsprosessen. Utstyret som er kjøpt inn betegnes som det beste i markedet og tilfredsstiller de høye krav til kvalitet kombinert med fleksibilitet som kjennetegner AXXE. Med disse investeringene viser AXXE at man ønsker å være blant de beste i klassen.

Aqueous Technologies Trident vasking av kretskort levert fra Elnitec er en batchvasker som gir en renhetsgrad som overkrider alle militære, IPC og andre spesifikasjoner. Maskinen er utstyrt med Focus Wash som sikrer det beste resultat for fjerning av fluss og andre forurensninger, også på de mest komplekse kretskort.

Aqueous Technologies Trident levert fra Elnitec er en av markedets mest nøyaktige renhetstestere og tilfredsstiller krav til testnøyaktighet i henhold til militære og IPC spesifikasjoner samt ISO krav til nødvendig dokumentasjon av testresultater.

Asymtek SL 940 lakking av kretskort levert fra Cyncrona er den nyeste utgaven av velprøvde lakkeringsautomater fra Asymteck/Nordson. Med SL 940E kombineres fleksibilitet med nøyaktighet, samtidig som hastigheten økes med opp mot 30 % i forhold til tidligere modeller.

Linkedin

FØLG OSS PÅ LINKEDIN

Vårt fokus er alt av spennende innovasjoner,
ny teknologi og smart elektronikk produksjon
som foregår rundt om i landet vårt.
Som vi sier: “Et land som ikke kan fikse sin
egen elektronikk, vil fort havne bakpå”.

Axxe Linkedin