AXXE-logo-neg

NEWS

Search
Close this search box.

PRODUKSJONSTEKNIKER OVERFLATEMONTERING

AXXE AS produserer, tester og sammenstiller elektronikk for mange spennende og innovative bedrifter ved vår fabrikk i Halden, Østfold. Våre kunder er ledende i sine bransjer og utvikler komplekse produkter som må oppfylle strenge krav til kvalitet. Dette stiller også svært høye krav til AXXE som leverandør. Vi investerer tungt i vår fabrikk og er rigget for fremtiden i en tid der stadig flere selskaper velger å få produsert sin elektronikk i Norge.

Som produksjonstekniker har du det tekniske ansvaret for maskinene vi bruker til overflatemontering av kretskort. Du jobber primært med prototypekjøring og lavvolumproduksjon samt andre prosesstekniske oppgaver. Du får også ansvar for generelle forbedringer, optimaliseringer og strategiske løsninger. Du har videregående skole i elektronikk eller annen tilsvarende kompetanse, med fokus på produksjonsteknologi.

Arbeidsoppgaver
– Programmering og betjening av pick & place maskiner
– Drift og vedlikehold av maskinene du opererer
– Kontinuerlig forbedringsarbeid rundt kvalitet og kostnader
– Kvalitetskontroll av utført arbeid samt manuell lodding av komponenter

Kvalifikasjoner
– Programmeringsferdigheter og teknisk kunnskap for service på pick & place maskiner, pastatrykker og AOI
– Bred kompetanse om gitte standarder (f.eks. IPC 610 og dens vurderinger)
– God kjennskap til elektroniske komponenter
– Gode IT-kunnskaper

Personlige egenskaper
For å trives i vår virksomhet er det viktig at du er fleksibel, kvalitetsbevisst og serviceinnstilt. Du føler deg trygg på å sette deg inn i nye oppgaver og rutiner og har høy arbeidsmoral. God kommunikasjon, nøyaktighet og orden er noe du setter stor pris på.

Vi tilbyr
For den rette kandidaten tilbyr vi en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter. Vi har fokus på kompetanseheving og læring. Godt arbeidsmiljø med dyktige og trivelige kollegaer. Du får konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Vegard Nøklegård på telefon +47 480 13 324.

Søknadsbrev og CV sendes til info@axxe.com innen 15.10.23. Vi ser frem til din søknad.